Betaalplan Zakelijk

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u denkt!

Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij TC Auto’s te Bergen op Zoom op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Alles onder één dak

Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiële autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiële producten voor particuliere en zakelijke rijders.
Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen

U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig.

FinanSi VOF; AFM nummer 12766869

Wij vinden dat het financieren van een auto betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met FinanSi VOF te Bergen op Zoom, met al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Kijk voor meer informatie over FinanSi Financieel Service Intermediair, het prospectus en het dienstverleningsdocument op www.finansi.nl
TC Auto’s biedt voor u als zakelijke klant alle vormen van lease aan zoals;

  • Financial Lease
  • Operational Lease
  • Netto Operational Lease
  • Blanco Krediet

Financiering Zakelijk

De auto op Uw balans: Financial Lease

Bij deze ‘on balance’ autofinanciering komt de auto op uw balans te staan, u bent er economisch eigenaar van. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, de auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij een van de leasemaatschappijen van FinanSi VOF te Bergen op Zoom financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto.

De auto niet op Uw balans: Operational Lease

Bij deze vorm van lease huurt u de auto voor een af te stemmen periode van de Lease Maatschappij. Hierbij zijn houderschapsbelasting, onderhoud en verzekering inbegrepen.
Op de uitgebreide offerte ziet u alle componenten die gedurende de looptijd binnen de leaseprijs vallen. Nooit meer omkijken naar uw auto maar alles voor een afgesproken prijs binnen de looptijd geleverd. Na afloop van de looptijd is de auto eventueel over te nemen door u van de Leasemaatschappij. FinanSi VOF te Bergen op Zoom vergelijkt verschillende aanbieders en geeft u de meest scherpe op maat gemaakte offerte.
Neem contact op met uw verkoopadviseur.

Bij TC Auto’s bent u gegarandeerd voordelig uit voor uw auto en de financiering.